Известие

Collapse
No announcement yet.

много гори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ееее то да не е багер да засичаме разход на мото час

И аз съм като Гришата 8,5 извънградско - 12-13 градско и това е ГАЗ на изпарител .

Иначе didod е прав - големият разход идва от факта ,че колата не може да загрее като хората .

Реглажа на клапаните е с пулове и е голям секс , разкача се веригата , свалят се разпределителните валове после трябва да се регират и делката - абе забавно е аз от една година се каня да я вкарам зарегулиране на клапани .
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:47.
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Колега смени си въздушния филтър и разхода ще

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Понеже днес профилактично си поръчах ламбда сонда, се сетих, че можеш, ако имаш такава, да я провериш и нея.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщение
          в смисъл трябва ли да се купува нещо или майстор само ги регулира?
          Ако не щракат много не ги барай клапаните.Италианските автомобили обичат по-големи хлабини на клапаните по принцип.Не е причината хлабини на клапаните.По-скоро Л-сонда да имаш изгоряла.Иди в Сандански в двора на хлебозавода при Кирчо Газаджията,ще направи диагностиката.
          Last edited by virusalfa; d.m.y г., 15:46.
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

моята е без ламбда сонда,клапаните не тракат много де(само малко) въздушния филтър ми е нов.предполагам че е от тея къси разтояния,и да по питам колко струват и стават ли от друг автомобил тея гумените пръстени(уплатнения) на смукателния колектор че са се нацепили

Comment

Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщение
              моята е без ламбда сонда,клапаните не тракат много де(само малко) въздушния филтър ми е нов.предполагам че е от тея къси разтояния,и да по питам колко струват и стават ли от друг автомобил тея гумените пръстени(уплатнения) на смукателния колектор че са се нацепили
              10лв парчето на Стамболийски в София . Гришата беше сменял май . От друга кола не стават макар ,че мотора е почти идентичен с този на 2,0 Т.С. на 75-цата .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Да 10лв е парчето,ама си вземи и хубави скоби,че аз бях зел някакви си и ми се вадеха при най-малкото буфкане на газовата
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Working...
                X